• Onze onderneming
 • Branches
  Voor elke branche de juiste oplossing – onmiskenbaar HECTAS

  Voor elke branche de juiste oplossing –
  onmiskenbaar HECTAS

  Met bijna honderd jaar ervaring kent HECTAS als geen ander de primaire processen en prioriteiten van uw bedrijf. Een garantie voor pasklare en zorgeloze oplossingen in de branches zorg, hotels, de levensmiddelensector, het onderwijs en kantoren.

 • Onze diensten
  HECTAS – uw visitekaartj e

  HECTAS – uw visitekaartje

  Met de diensten schoonhouden, handel in hygiëne en multiservices is HECTAS met recht een facilitair dienstverlener in de breedste zin van het woord. HECTAS staat voor persoonlijk maatwerk: nauwgezet op uw situatie afgestemde facilitaire oplossingen. Zo heeft u op facilitair gebied nergens meer omkijken naar.

Neem contact op met HECTAS.
Wij zijn altijd voor u bereikbaar.
VORWERK- een familieonderneming

Bij de keuze van uw zakenpartner wilt u vanzelfsprekend weten met wie u van doen heeft. We stellen u daarom graag voor aan onze zustermaatschappij, VORWERK. Een familie-onderneming waar HECTAS sinds 1993 deel van uitmaakt.

Het in 1883 in Wuppertal opgerichte VORWERK startte aanvankelijk als tapijtfabriek en groeide in de loop der jaren uit tot een diverse, internationale familie onderneming met zeven bedrijfstakken.
Wereldwijd werken meer dan 600.000 mensen voor VORWERK.

De bij VORWERK ontwikkelde en nageleefde waarden, waaronder een individuele klantbenadering en een doorlopende focus op de beste kwaliteit, zijn ook bij HECTAS nadrukkelijk in haar manier van werken verweven.

Als lid van de VORWERK ondernemersfamilie, biedt HECTAS u bovendien tal van voordelen op het gebied van onderzoek, ervaring, klantvriendelijkheid en zekerheid.

Nieuws
Hospitality is veel meer dan alleen representativiteit. Dat constateren Frank Klein Woolthuis, regiomanager bij Hectas Facility Services en Puck Wilbers, senior adviseur bij HTC Advies. “Samen bouw je aan betere en bredere contracten.”
-
’s-Hertogenbosch, 30 maart 2017 - Donderdag 15 juni staat opnieuw in het teken van de schoonmakers in Nederland. Aandacht, waardering en respect zijn wederom de drie pijlers van deze landelijke Dag van de Schoonmaker. “We zijn er trots op dat 60 schoonmaakbedrijven en -diensten op 15 juni vorig jaar al 50.000 schoonmakers in het zonnetje hebben gezet. Met een cadeautje, bos bloemen of een gezamenlijk kopje koffie met taart. We hopen dat dit jaar nóg meer schoonmaakbedrijven hun medewerkers op deze dag extra bedanken voor hun waardevolle inzet”, aldus het organisatieteam van De Dag van de Schoonmaker. “Een dag speciaal voor al onze schoonmakers: van schoonmaakbedrijven en eigen diensten tot (thuis)zorgorganisaties en specialistisch reinigingsbedrijven. De Dag van de Schoonmaker is een fantastische gelegenheid om hen te laten weten hoe belangrijk zij zijn. Zij spelen dagelijks een belangrijke rol in de leef-, werk- en zorgomgeving van onze klanten en ons bedrijf. Kortom, zij zijn en maken onze branche!”, is de overtuiging van Margot van Leijen, algemeen directeur van Hago Zorg. 50.000 schoonmakers Hago Zorg en HECTAS Facility Services namen vorig jaar het voortouw om voor heel schoonmakend Nederland De Dag van de Schoonmaker te organiseren. Een team van enthousiaste communicatiemarketeers lanceerde een speciale website www.ddvds.nl met bijbehorende campagne: De Dag van de Schoonmaker – Jij maakt het verschil! Met als resultaat de enthousiaste en gemotiveerde deelname van 60 schoonmaakbedrijven. Zij zetten op 15 juni 2016 samen zo’n 50.000 medewerkers in het zonnetje. Waardering “Vanuit het initiatief dat vorig jaar is ingezet streven we ernaar dat er nog meer schoonmaakbedrijven zich gaan aansluiten. Naast de schoonmaakbedrijven willen we dit jaar ook de opdrachtgevers benaderen om in dit initiatief te participeren en hun waardering uit te spreken naar de schoonmaakmedewerkers die in hun gebouwen werkzaam zijn. Dus sluit vooral aan”, roept Greg Klaver, commercieel directeur van HECTAS, op. Aansluiting branchevereniging Van Leijen en Klaver zijn verheugd over de aansluiting van werkgeversvereniging OSB, die al haar leden oproept mee te doen aan De Dag van de Schoonmaker om de dag zo tot een succes te maken. Piet Adema, voorzitter van OSB: “De Dag van de Schoonmaker is een geweldig initiatief voor de schoonmaakbranche. Ik roep alle bedrijven en opdrachtgevers op dit initiatief te steunen. Geef allemaal op 15 juni aanstaande extra aandacht aan de schoonmakers en glazenwassers. Het is immers dankzij schoonmakers dat wij kunnen leven, wonen en werken in een schone omgeving. Schone plekken, die werken en leven aangenamer en gezonder maken. De 125.000 schoonmakers die daar elke dag voor zorgen, verdienen het om in het zonnetje gezet te worden.” Voor meer informatie raadpleeg de website ddvds.nl of volg de Facebook-pagina facebook.com/dedagvandeschoonmaker of Twitter-account @ddvdsm
-
Nietsvermoedend komt er een clubje HECTAS collega’s aangelopen, zij zijn net klaar met het schoonmaken van Het Omnibus, een prachtige nieuw schoolgebouw in Arnhem Schuytgraaf. Allemaal dachten ze van elkaar dat een van hen misschien wel zoveel jaar bij de zaak was. Maar nee, we waren daar met een hele andere reden! Terwijl iedereen een kopje koffie heeft, neemt Regiomanager Max Snoeren het woord en vertelt iedereen waarom we daar zijn. Onze Brigitte van Leur is dit kwartaal gekozen tot Beste HECTAS Schoonmaker – Regio Oost Nederland. In de schijnwerpers Ook ditmaal had de commissie weer een flinke kluif aan de vele mooie nominaties en de redenen waarom juist die persoon de beste was. Veel gehoord is dat zij altijd op die persoon kunnen rekenen. Brigitte staat voor dag en dauw op, werkt hard op de werkvloer om alles weer te laten blinken, een fijne collega die voor iedereen klaar staat en gaat daarna thuis nog even door. Zij zorgt ook voor het huishouden van haar tante die door ernstige en meervoudige hart- en herseninfarcten in een rolstoel terecht is gekomen. Dit alles om haar nichtjes te kunnen ontlasten en hen een normale jeugd te gunnen. Dat is mooi toch! Brigitte: “Ik sta helemaal niet graag in de schijnwerpers, maar dit vind ik echt heel erg leuk. Zo fijn om die waardering te krijgen! Je weet het wel dat ze je waarderen, maar als je het dan ook zo te horen krijgt is dat wel heel erg speciaal.” Golden Service Awards Brigitte heeft niet alleen een bos bloemen, een speldje, de oorkonde en onze enorme waardering gekregen, maar zij gaat namens HECTAS naar de Golden Service Award voor Beste Schoonmaker van Nederland 2017. De verkiezing Ieder kwartaal wordt een medewerker van HECTAS in het zonnetje gezet en wordt hij of zij uitgeroepen tot medewerker van het kwartaal. Een commissie binnen HECTAS gaat de organisatie langs om de verhalen op te halen, wie vinden zij dat het verdiend heeft om Medewerker van het Kwartaal te worden?
-

Contactgegevens hoofdkantoor Duiven:

HECTAS Facility Services C.V.
Geograaf 30
6921 EW  DUIVEN

Postbus 2197
6802 CD  ARNHEM

T. +31 (0) 88 - 0317 000
F. +31 (0) 88 - 0317 001

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


HECTAS is altijd dichtbij.
Ook in uw regio kunt
u ons vinden.
Noord Nederland
Noordwest Nederland
Oost Nederland
Zuid Nederland
Zuidwest Nederland