• Onze onderneming
  Alles in orde – dankzij HECTAS

  Alles in orde – dankzij HECTAS

  Op verfrissende, innovatieve en persoonlijke wijze biedt HECTAS slimme en op maat gesneden facilitaire oplossingen. Lees alles over onze rijke geschiedenis, onze missie en principes, onze vestigingen in Europa en onze moedermaatschappij Vorwerk.

 • Branches
  Voor elke branche de juiste oplossing – onmiskenbaar HECTAS

  Voor elke branche de juiste oplossing –
  onmiskenbaar HECTAS

  Met bijna honderd jaar ervaring kent HECTAS als geen ander de primaire processen en prioriteiten van uw bedrijf. Een garantie voor pasklare en zorgeloze oplossingen in de branches zorg, hotels, de levensmiddelensector, het onderwijs en kantoren.

 • Onze diensten
  HECTAS – uw visitekaartj e

  HECTAS – uw visitekaartje

  Met de diensten schoonhouden, handel in hygiëne en multiservices is HECTAS met recht een facilitair dienstverlener in de breedste zin van het woord. HECTAS staat voor persoonlijk maatwerk: nauwgezet op uw situatie afgestemde facilitaire oplossingen. Zo heeft u op facilitair gebied nergens meer omkijken naar.

HECTAS Benelux Disclaimer
Disclaimer

Een service van HECTAS Facility Services C.V.

Redactie:
HECTAS Facility Services C.V.
T.a.v. Afdeling Marketing
Postbus 2197
6802  ARNHEM

T. +31 88 0317000
F. +31 88 0317001
E. info(at)hectas.nl 

Handelsregister Arnhem: nr. 09092640

Disclaimer:
HECTAS Facility Services C.V. doet er alles aan om de inhoud op haar site actueel en correct te houden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar via de site wordt gelinkt en waarop wij geen invloed hebben. Alle content op deze site wordt zorgvuldig samengesteld en gecontroleerd. Mocht u desondanks inhoud tegenkomen die naar uw inzicht niet juist is dan kunt u contact opnemen via ons contactformulier.

 

Mail-disclaimer

________________________________________

Dit e-mailbericht is alleen bestemd voor de geadresseerde(n). Gebruik door anderen is niet toegestaan. Indien u niet de geadresseerde bent wordt u verzocht de afzender hiervan op de hoogte te stellen en het bericht te verwijderen. Door de electronische verzending kunnen aan de inhoud van dit bericht geen rechten worden ontleend. Dit bericht en eventuele attachments zijn gescand door McAfee .

________________________________________

Important note: This information is intended solely for use by the person(s), company or organization named as the receiver in the address. If you are not the intended recipient, you are kindly requested to notify the sender and delete the message. Through electronic sending you cannot claim any rights of the content in this message. This message and attachments are scanned by McAfee.