• Onze onderneming
  Alles in orde – dankzij HECTAS

  Alles in orde – dankzij HECTAS

  Op verfrissende, innovatieve en persoonlijke wijze biedt HECTAS slimme en op maat gesneden facilitaire oplossingen. Lees alles over onze rijke geschiedenis, onze missie en principes, onze vestigingen in Europa en onze moedermaatschappij Vorwerk.

 • Branches
  Voor elke branche de juiste oplossing – onmiskenbaar HECTAS

  Voor elke branche de juiste oplossing –
  onmiskenbaar HECTAS

  Met bijna honderd jaar ervaring kent HECTAS als geen ander de primaire processen en prioriteiten van uw bedrijf. Een garantie voor pasklare en zorgeloze oplossingen in de branches zorg, hotels, de levensmiddelensector, het onderwijs en kantoren.

 • Onze diensten
  HECTAS – uw visitekaartj e

  HECTAS – uw visitekaartje

  Met de diensten schoonhouden, handel in hygiëne en multiservices is HECTAS met recht een facilitair dienstverlener in de breedste zin van het woord. HECTAS staat voor persoonlijk maatwerk: nauwgezet op uw situatie afgestemde facilitaire oplossingen. Zo heeft u op facilitair gebied nergens meer omkijken naar.

Nieuws over HECTAS.
Wij houden u graag
op de hoogte.
– 28.11.13

HECTAS start met vaste opleidingslocatie bij Gemeente Amterdam

Op donderdag 28 november opende wethouder van Es aan de Jodenbreestraat 25 in Amsterdam het Werkhuis. Het Werkhuis is een pand van Gemeente Amsterdam waar schoonmaakbedrijf HECTAS Facility Services alleen mensen inzet die uit een uitkeringssituatie komen. Gedurende 10 weken worden zij in de praktijk en onder begeleiding van een jobcoach opgeleid tot vakgeschoold schoonmaker. Vanaf de 5e week volgen zij bovendien de basisopleiding schoonmaken via SVS. Na 10 weken kunnen zij met een vakdiploma op zak instromen op de reguliere arbeidsmarkt.

Belangrijke partners bij dit project zijn het UWV en jobcoachorganisatie De Werkmeester. Samen met hen is HECTAS in staat om geschikte kandidaten te werven en goed te begeleiden, om zo concreet invulling te geven aan de ambitieuze Social Return doelstellingen van Gemeente Amsterdam. Die heeft bij de aanbesteding van schoonmaakdiensten dit voorjaar als eis gesteld dat minimaal 2% van de omzet moet worden besteed aan social return.

Met het Werkhuis biedt HECTAS inwoners van Amsterdam met een afstand tot de arbeidsmarkt een concrete mogelijkheid om hun kansen op een (r)entree op de arbeidsmarkt te vergroten. Waar mogelijk zal HECTAS hen daarna een arbeidsovereenkomst aanbieden en inzetten voor vacatures binnen het project Gemeente Amsterdam of bij andere projecten. Eerder dit jaar sloot HECTAS ook al een convenant met het UWV om een instroom van 50 Wajongeren in 2013 te realiseren. Beide initiatieven sluiten uitstekend aan bij visie van HECTAS op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Service

Contactpersoon voor de pers:
Marco Smits
Directeur Marketing

Tel: +31 88 0317000
Fax: +31 88 0317001
E. Marco.Smits@hectas.nl

Abonneren op RSS Feed Toevoegen aan favorieten Archief
-