• Onze onderneming
  Alles in orde – dankzij HECTAS

  Alles in orde – dankzij HECTAS

  Op verfrissende, innovatieve en persoonlijke wijze biedt HECTAS slimme en op maat gesneden facilitaire oplossingen. Lees alles over onze rijke geschiedenis, onze missie en principes, onze vestigingen in Europa en onze moedermaatschappij Vorwerk.

 • Branches
  Voor elke branche de juiste oplossing – onmiskenbaar HECTAS

  Voor elke branche de juiste oplossing –
  onmiskenbaar HECTAS

  Met bijna honderd jaar ervaring kent HECTAS als geen ander de primaire processen en prioriteiten van uw bedrijf. Een garantie voor pasklare en zorgeloze oplossingen in de branches zorg, hotels, de levensmiddelensector, het onderwijs en kantoren.

 • Onze diensten
  HECTAS – uw visitekaartj e

  HECTAS – uw visitekaartje

  Met de diensten schoonhouden, handel in hygiëne en multiservices is HECTAS met recht een facilitair dienstverlener in de breedste zin van het woord. HECTAS staat voor persoonlijk maatwerk: nauwgezet op uw situatie afgestemde facilitaire oplossingen. Zo heeft u op facilitair gebied nergens meer omkijken naar.

Nieuws over HECTAS.
Wij houden u graag
op de hoogte.
– 09.05.14

Fotograaf: Erikjan Koopmans

Onze schoonmaakster Trees Hoekwater, werkzaam bij Wetterskip Fryslan, heeft de finale van de verkiezing Beste schoonmaker 2014 gehaald! Op 8 mei, tijdens de ISSA Interclean,  werd bekendgemaakt wie van de halve finalisten door was naar de finale op 11 juni.  Trees hoort nu dus bij de laatste vijf die gaan strijden om de titel en ze krijgt nu van de jury een opdracht om uit te voeren.
 
In de afgelopen periode is de jury ook op werkbezoek geweest bij Trees. Daar hebben ze een film van gemaakt. Dit filmpje komt binnenkort beschikbaar op de Facebookpagina van de verkiezing (http://www.facebook.com/besteschoonmaker). En vindt u, net als wij, dat Trees moet winnen? Breng dan uw stem uit op haar film! HECTAS kijkt met spanning uit naar de uitslag op 11 juni. 

Service

Contactpersoon voor de pers:
Marco Smits
Directeur Marketing

Tel: +31 88 0317000
Fax: +31 88 0317001
E. Marco.Smits@hectas.nl

Abonneren op RSS Feed Toevoegen aan favorieten Archief
-