• Onze onderneming
  Alles in orde – dankzij HECTAS

  Alles in orde – dankzij HECTAS

  Op verfrissende, innovatieve en persoonlijke wijze biedt HECTAS slimme en op maat gesneden facilitaire oplossingen. Lees alles over onze rijke geschiedenis, onze missie en principes, onze vestigingen in Europa en onze moedermaatschappij Vorwerk.

 • Branches
  Voor elke branche de juiste oplossing – onmiskenbaar HECTAS

  Voor elke branche de juiste oplossing –
  onmiskenbaar HECTAS

  Met bijna honderd jaar ervaring kent HECTAS als geen ander de primaire processen en prioriteiten van uw bedrijf. Een garantie voor pasklare en zorgeloze oplossingen in de branches zorg, hotels, de levensmiddelensector, het onderwijs en kantoren.

 • Onze diensten
  HECTAS – uw visitekaartj e

  HECTAS – uw visitekaartje

  Met de diensten schoonhouden, handel in hygiëne en multiservices is HECTAS met recht een facilitair dienstverlener in de breedste zin van het woord. HECTAS staat voor persoonlijk maatwerk: nauwgezet op uw situatie afgestemde facilitaire oplossingen. Zo heeft u op facilitair gebied nergens meer omkijken naar.

Nieuws over HECTAS.
Wij houden u graag
op de hoogte.
– 28.05.14

HECTAS is blij met het akkoord over de cao voor de schoonmaakbranche. Diederik Barten, algemeen directeur van HECTAS: “Gelukkig is er nu een akkoord voor de nieuwe cao bereikt. Dit biedt duidelijkheid voor de medewerkers in de schoonmaakbranche en natuurlijk ook voor onze eigen medewerkers.”

De vakbonden FNV en CNV, de werkgevers en de OSB bereikten op 27 mei een akkoord over een nieuwe driejarige cao voor de schoonmaakbranche. Op 19 juni wordt het onderhandelingsresultaat met een positief advies voorgelegd in de algemene ledenvergadering van de OSB.

In de cao is overeenstemming over het -in fases- afschaffen van de wachtdagen bij ziekte. De eerste fase is op 1 januari 2015 en de tweede op 1 januari 2016. Het uiteindelijke doel is om 100 procent door te betalen in het eerste jaar en 90 procent in het tweede jaar. Bovendien stijgt het loon in alle jaren met 2 procent en wordt de eindejaarsuitkering met 0,2 procent verhoogd. De nieuwe cao is ook gericht op het verbeteren van het onderling vertrouwen tussen de vakbonden en de werkgevers.

Service

Contactpersoon voor de pers:
Marco Smits
Directeur Marketing

Tel: +31 88 0317000
Fax: +31 88 0317001
E. Marco.Smits@hectas.nl

Abonneren op RSS Feed Toevoegen aan favorieten Archief
-