• Onze onderneming
  Alles in orde – dankzij HECTAS

  Alles in orde – dankzij HECTAS

  Op verfrissende, innovatieve en persoonlijke wijze biedt HECTAS slimme en op maat gesneden facilitaire oplossingen. Lees alles over onze rijke geschiedenis, onze missie en principes, onze vestigingen in Europa en onze moedermaatschappij Vorwerk.

 • Branches
  Voor elke branche de juiste oplossing – onmiskenbaar HECTAS

  Voor elke branche de juiste oplossing –
  onmiskenbaar HECTAS

  Met bijna honderd jaar ervaring kent HECTAS als geen ander de primaire processen en prioriteiten van uw bedrijf. Een garantie voor pasklare en zorgeloze oplossingen in de branches zorg, hotels, de levensmiddelensector, het onderwijs en kantoren.

 • Onze diensten
  HECTAS – uw visitekaartj e

  HECTAS – uw visitekaartje

  Met de diensten schoonhouden, handel in hygiëne en multiservices is HECTAS met recht een facilitair dienstverlener in de breedste zin van het woord. HECTAS staat voor persoonlijk maatwerk: nauwgezet op uw situatie afgestemde facilitaire oplossingen. Zo heeft u op facilitair gebied nergens meer omkijken naar.

Nieuws over HECTAS.
Wij houden u graag
op de hoogte.
– 04.06.14

HECTAS heeft de hercertificering voor de ISO certificaten succesvol afgerond. Voor de komende drie jaar beschikt HECTAS weer over de certificaten ISO 9001:2008 en ISO 14001:2004. Ook HECTAS handelsmaatschappij Deverco kreeg opnieuw het certificaat ISO 14001:2004 voor de levering van schoonmaakmiddelen en materialen.

Maurice Gerritsen, HECTAS: "Het behalen van het ISO certificaat betekent voor ons meer dan alleen het certificaat. Het is voor ons ook nogmaals de bevestiging dat wij onze dienstverlening volgens de juiste processen uitvoeren. Wij willen onze klant zo goed mogelijk van dienst zijn en de klanttevredenheid hoog houden. De hercertificering geeft voor ons aan dat wij hierbij de goede weg volgen."

Service

Contactpersoon voor de pers:
Marco Smits
Directeur Marketing

Tel: +31 88 0317000
Fax: +31 88 0317001
E. Marco.Smits@hectas.nl

Abonneren op RSS Feed Toevoegen aan favorieten Archief
-