• Onze onderneming
  Alles in orde – dankzij HECTAS

  Alles in orde – dankzij HECTAS

  Op verfrissende, innovatieve en persoonlijke wijze biedt HECTAS slimme en op maat gesneden facilitaire oplossingen. Lees alles over onze rijke geschiedenis, onze missie en principes, onze vestigingen in Europa en onze moedermaatschappij Vorwerk.

 • Branches
  Voor elke branche de juiste oplossing – onmiskenbaar HECTAS

  Voor elke branche de juiste oplossing –
  onmiskenbaar HECTAS

  Met bijna honderd jaar ervaring kent HECTAS als geen ander de primaire processen en prioriteiten van uw bedrijf. Een garantie voor pasklare en zorgeloze oplossingen in de branches zorg, hotels, de levensmiddelensector, het onderwijs en kantoren.

 • Onze diensten
  HECTAS – uw visitekaartj e

  HECTAS – uw visitekaartje

  Met de diensten schoonhouden, handel in hygiëne en multiservices is HECTAS met recht een facilitair dienstverlener in de breedste zin van het woord. HECTAS staat voor persoonlijk maatwerk: nauwgezet op uw situatie afgestemde facilitaire oplossingen. Zo heeft u op facilitair gebied nergens meer omkijken naar.

Nieuws over HECTAS.
Wij houden u graag
op de hoogte.
– 07.07.14

Mohamed Boussalimi toont zijn behaalde SVS diploma schoonmaken

Afgelopen week bereikte HECTAS een mijlpaal in de opleidingen van haar schoonmakers bij de Gemeente Amsterdam: medewerker Mohamed Boussalimi kreeg het 100e diploma voor de SVS basismodule schoonmaak uitgereikt.

HECTAS maakt sinds 2013 schoon bij de gemeente Amsterdam, o.a. op de locatie Jodenbreestraat. HECTAS heeft hier inmiddels tien bedrijfsgroepen opgeleid in het kader van het Werkhuis. HECTAS heeft deze bedrijfsgroepen aangevuld met medewerkers die al in dienst zijn bij HECTAS, waaronder Mohamed. Wij zijn er heel trots op dat we begin juli 2014 het honderdste diploma voor de basismodule algemene schoonmaak mochten uitreiken aan één van de deelnemers aan de opleiding.

Werkhuis
Vanaf oktober 2013 werkt HECTAS samen met De Werkmeester in de zogenaamde Werkhuis constructie. Op deze manier willen de gemeente Amsterdam en HECTAS een goede basis bieden aan mensen die werkzoekend zijn. Deze mensen krijgen een schoonmaakopleiding aangeboden en kunnen zo een diploma halen. Na het behalen van het diploma kunnen ze wellicht in dienst komen bij HECTAS en anders is dit een goede basis voor een baan in de schoonmaakbranche.

 

Service

Contactpersoon voor de pers:
Marco Smits
Directeur Marketing

Tel: +31 88 0317000
Fax: +31 88 0317001
E. Marco.Smits@hectas.nl

Abonneren op RSS Feed Toevoegen aan favorieten Archief
-