• Onze onderneming
  Alles in orde – dankzij HECTAS

  Alles in orde – dankzij HECTAS

  Op verfrissende, innovatieve en persoonlijke wijze biedt HECTAS slimme en op maat gesneden facilitaire oplossingen. Lees alles over onze rijke geschiedenis, onze missie en principes, onze vestigingen in Europa en onze moedermaatschappij Vorwerk.

 • Branches
  Voor elke branche de juiste oplossing – onmiskenbaar HECTAS

  Voor elke branche de juiste oplossing –
  onmiskenbaar HECTAS

  Met bijna honderd jaar ervaring kent HECTAS als geen ander de primaire processen en prioriteiten van uw bedrijf. Een garantie voor pasklare en zorgeloze oplossingen in de branches zorg, hotels, de levensmiddelensector, het onderwijs en kantoren.

 • Onze diensten
  HECTAS – uw visitekaartj e

  HECTAS – uw visitekaartje

  Met de diensten schoonhouden, handel in hygiëne en multiservices is HECTAS met recht een facilitair dienstverlener in de breedste zin van het woord. HECTAS staat voor persoonlijk maatwerk: nauwgezet op uw situatie afgestemde facilitaire oplossingen. Zo heeft u op facilitair gebied nergens meer omkijken naar.

Nieuws over HECTAS.
Wij houden u graag
op de hoogte.
– 18.07.14

Vanaf 4 augustus 2014 mag HECTAS de schoonmaakdienstverlening verzorgen bij acht locaties van Servicepunt 71, in Leiden, Zoeterwoude en Leiderdorp. HECTAS ondertekende medio juli het schoonmaakcontract.

Servicepunt 71 is een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Leiderdorp, Oegstgeest, Zoeterwoude en Leiden. De ondertekening is het resultaat van een schoonmaakaanbesteding in de eerste helft van dit jaar. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen was een belangrijk criterium bij de aanbesteding. In de beoordeling woog een plan van aanpak over de invulling van Social Return zwaar mee. Servicepunt 71 geeft aan: “Onze nieuwe schoonmaakleverancier HECTAS leverde een gedetailleerd plan van aanpak waarin hun visie helder, zorgvuldig en realistisch beschreven wordt, met een grote betrokkenheid bij de doelgroep. Servicepunt71 heeft er alle vertrouwen in dat HECTAS een waardevolle partner wordt bij de invulling van Social Return.”

De aanbesteding was opgedeeld in percelen. De Zijl Bedrijven, een re-integratie bedrijf vanuit de gemeente Leiden, kreeg ook een deel van de aanbesteding gegund. Zij zijn reeds een vertrouwde partner voor de schoonmaak en krijgen dezelfde contractafspraken als HECTAS. Zij breiden hun werkzaamheden uit naar het Stationsplein.

Zorgvuldige overname huidig personeel
HECTAS neemt het personeel van de huidige schoonmaakleverancier over. Direct na de gunning is het personeel op zorgvuldige wijze geïnformeerd. Ook tijdens de implementatiefase begeleidt HECTAS het overgenomen personeel. 

 

Service

Contactpersoon voor de pers:
Marco Smits
Directeur Marketing

Tel: +31 88 0317000
Fax: +31 88 0317001
E. Marco.Smits@hectas.nl

Abonneren op RSS Feed Toevoegen aan favorieten Archief
-