• Onze onderneming
  Alles in orde – dankzij HECTAS

  Alles in orde – dankzij HECTAS

  Op verfrissende, innovatieve en persoonlijke wijze biedt HECTAS slimme en op maat gesneden facilitaire oplossingen. Lees alles over onze rijke geschiedenis, onze missie en principes, onze vestigingen in Europa en onze moedermaatschappij Vorwerk.

 • Branches
  Voor elke branche de juiste oplossing – onmiskenbaar HECTAS

  Voor elke branche de juiste oplossing –
  onmiskenbaar HECTAS

  Met bijna honderd jaar ervaring kent HECTAS als geen ander de primaire processen en prioriteiten van uw bedrijf. Een garantie voor pasklare en zorgeloze oplossingen in de branches zorg, hotels, de levensmiddelensector, het onderwijs en kantoren.

 • Onze diensten
  HECTAS – uw visitekaartj e

  HECTAS – uw visitekaartje

  Met de diensten schoonhouden, handel in hygiëne en multiservices is HECTAS met recht een facilitair dienstverlener in de breedste zin van het woord. HECTAS staat voor persoonlijk maatwerk: nauwgezet op uw situatie afgestemde facilitaire oplossingen. Zo heeft u op facilitair gebied nergens meer omkijken naar.

Nieuws over HECTAS.
Wij houden u graag
op de hoogte.
– 09.09.14

Schoonmaakgroothandel BOMA heeft overeenstemming bereikt voor de overname van de activiteiten (voorraad, klanten en personeel) van Deverco, de Nederlandse schoonmaakgroothandel uit de HECTAS-groep. De vestiging van de schoonmaakgroothandel in Duiven blijft behouden, het wordt de derde vestiging van BOMA in Nederland. Deze deal past in de ambitie van BOMA om nadrukkelijker aanwezig te zijn op de Nederlandse markt. 

Luc Bresseleers (BOMA): “Wij kenden Deverco aanvankelijk vooral als toeleverancier van schoonmaakbedrijf HECTAS, één van de grotere spelers op de Nederlandse markt. Uit onze gesprekken bleek al snel dat een samenwerking met BOMA vele synergiën zou opleveren voor beide partijen. Net als BOMA is Deverco een onafhankelijk, klantgericht bedrijf met een sterke focus op service en innovatie. BOMA zal haar salesteam in Nederland hiermee tot 14 buitendienstmedewerkers uitbreiden. Onze 40 jaar schoonmaakervaring kunnen we nu ook ten dienste stellen van HECTAS en haar klanten aangezien deze overeenkomst gepaard gaat met een meerjarig afnamecontract van materialen en middelen”.

Diederik Barten (HECTAS): “Door Deverco te integreren in BOMA kan HECTAS haar klanten en haar eigen regio-organisaties nog meer service bieden. BOMA is een professionele organisatie met een zeer efficiënte logistieke inrichting. Het gebruik van het DosDob-systeem (online bestel- en managementsoftware van BOMA) en diverse nuttige e-tools helpen ons om onze dienstverlening nog verder te kunnen verbeteren. Onze Deverco-medewerkers komen in een stimulerende werkomgeving terecht waarin ze alle kansen zullen krijgen om zich verder te kunnen ontplooien terwijl wij als HECTAS verder zullen focussen op onze kerntaak als toonaangevende facilitaire dienstverlener”.BOMA telt nu 8 vestigingen in België (3), Nederland (3), Luxemburg (1) en Frankrijk (1). Vanuit haar Europees distributiecentrum in Antwerpen (10 000 m²) ontwikkelt en levert het een compleet assortiment van professionele schoonmaakmaterialen,-producten en -machines met veel toegevoegde waarde voor bedrijven en instellingen.

HECTAS is één van de leidende dienstverleners in Facility Services op de Nederlandse markt. Het bedrijf telt 5 vestigingen in Nederland en nog eens 74 in 8 andere Europese landen.

Contactpersonen Luc Bresseleers – CEO BOMA – luc.bresseleers@boma.eu Tel: +32 (0)3 231 33 89 

Diederik Barten – Algemeen Directeur HECTAS Nederland – dbarten@hectas.nl Tel: +31 (0)26-317 17 17

Service

Contactpersoon voor de pers:
Marco Smits
Directeur Marketing

Tel: +31 88 0317000
Fax: +31 88 0317001
E. Marco.Smits@hectas.nl

Abonneren op RSS Feed Toevoegen aan favorieten Archief
-