• Onze onderneming
  Alles in orde – dankzij HECTAS

  Alles in orde – dankzij HECTAS

  Op verfrissende, innovatieve en persoonlijke wijze biedt HECTAS slimme en op maat gesneden facilitaire oplossingen. Lees alles over onze rijke geschiedenis, onze missie en principes, onze vestigingen in Europa en onze moedermaatschappij Vorwerk.

 • Branches
  Voor elke branche de juiste oplossing – onmiskenbaar HECTAS

  Voor elke branche de juiste oplossing –
  onmiskenbaar HECTAS

  Met bijna honderd jaar ervaring kent HECTAS als geen ander de primaire processen en prioriteiten van uw bedrijf. Een garantie voor pasklare en zorgeloze oplossingen in de branches zorg, hotels, de levensmiddelensector, het onderwijs en kantoren.

 • Onze diensten
  HECTAS – uw visitekaartj e

  HECTAS – uw visitekaartje

  Met de diensten schoonhouden, handel in hygiëne en multiservices is HECTAS met recht een facilitair dienstverlener in de breedste zin van het woord. HECTAS staat voor persoonlijk maatwerk: nauwgezet op uw situatie afgestemde facilitaire oplossingen. Zo heeft u op facilitair gebied nergens meer omkijken naar.

Nieuws over HECTAS.
Wij houden u graag
op de hoogte.
– 03.10.14

Bol staan de media er deze week van: robotisering kost werkgelegenheid. HECTAS denkt ook vooruit en bekijkt daarom de mogelijkheden voor het inzetten van gerobotiseerde materialen. Ons inziens biedt de inzet van bijvoorbeeld een robotstofzuiger juist kansen, zeker als het om dagschoonmaak gaat.
Stel; onze opdrachtgever heeft een robotstofzuiger tot zijn beschikking op zijn kantoor. Dan kan deze robotstofzuiger bijvoorbeeld in de avonduren het gehele kantoor stofzuigen. Dat hoeft dan niet meer overdag. Betekent dat minder werk voor de schoonmaakmedewerker?

Schoonmaakmedewerker richt zich op de mens
Het betekent eerder dat de schoonmaakmedewerker zich meer en meer kan gaan richten op de gebouwgebruiker en zijn/ haar wensen.  Het betekent ook dat de schoonmaakmedewerker meer tijd over houdt om echt invulling te geven aan zijn gastheerschap. En het betekent ook dat kleine incidenten op kantoor niet ten koste gaan van kostbare schoonmaaktijd, maar gewoon tussendoor even opgelost kunnen worden. De robot doet zijn werk immers ook als de schoonmaakmedewerker er niet bij is. Even aanzetten en weer verder gaan waar je mee bezig was. Een ander pluspunt bij dagschoonmaak is dat een storend element verplaatst  wordt naar een gunstiger moment.

Toegevoegde waarde
HECTAS onderzoekt momenteel waar de toepassing van gerobotiseerde materialen een toegevoegde waarde heeft en een ondersteuning kan bieden in onze dienstverlening.   

Meer lezen
Meer lezen over robotisering in de media? Kijk o.a. bij:
NRCQ:
bit.ly/YXQwsu
Nu.nl bit.ly/1DZqK7J
Telegraaf bit.ly/1v4wuH1  

Meer aandacht voor de #gebouwgebruiker èn minder storende elementen. HECTAS vindt dat #robotisering #kansen biedt: http://t.co/ZXFrNbuOcz

â€â€ Hectas (@HECTAS_NL) 3 oktober 2014

Service

Contactpersoon voor de pers:
Marco Smits
Directeur Marketing

Tel: +31 88 0317000
Fax: +31 88 0317001
E. Marco.Smits@hectas.nl

Abonneren op RSS Feed Toevoegen aan favorieten Archief
-