• Onze onderneming
  Alles in orde – dankzij HECTAS

  Alles in orde – dankzij HECTAS

  Op verfrissende, innovatieve en persoonlijke wijze biedt HECTAS slimme en op maat gesneden facilitaire oplossingen. Lees alles over onze rijke geschiedenis, onze missie en principes, onze vestigingen in Europa en onze moedermaatschappij Vorwerk.

 • Branches
  Voor elke branche de juiste oplossing – onmiskenbaar HECTAS

  Voor elke branche de juiste oplossing –
  onmiskenbaar HECTAS

  Met bijna honderd jaar ervaring kent HECTAS als geen ander de primaire processen en prioriteiten van uw bedrijf. Een garantie voor pasklare en zorgeloze oplossingen in de branches zorg, hotels, de levensmiddelensector, het onderwijs en kantoren.

 • Onze diensten
  HECTAS – uw visitekaartj e

  HECTAS – uw visitekaartje

  Met de diensten schoonhouden, handel in hygiëne en multiservices is HECTAS met recht een facilitair dienstverlener in de breedste zin van het woord. HECTAS staat voor persoonlijk maatwerk: nauwgezet op uw situatie afgestemde facilitaire oplossingen. Zo heeft u op facilitair gebied nergens meer omkijken naar.

Nieuws over HECTAS.
Wij houden u graag
op de hoogte.
– 03.07.15

“Ready for take off “ met dit motto sluiten EUROCONTROL - Upper Area Control Centre Maastricht en HECTAS Facility Services een samenwerkingsovereenkomst voor de uitvoer van het schoonmaakonderhoud op de locatie te Maastricht-Airport. Na een intensief offerte traject ten behoeve van de gunning van de schoonmaakdienstverlening heeft EUROCONTROL maart dit jaar de keuze gemaakt om deze aan HECTAS Facility Services te gunnen. HECTAS Facility Services verzorgd dan ook vanaf 1 juni, voor de komende 3 jaar, het dagelijkse schoonmaakonderhoud, glasbewassing en de levering van sanitaire supplies. Met de keuze van HECTAS als partner maakt EUROCONTROL een nieuwe start met als doel, verdere professionalisering en verduurzaming van de schoonmaakdiensten. De werkzaamheden voor EUROCONTROL worden gecoördineerd vanuit het HECTAS regiokantoor te Eindhoven. Op de foto v.l.n.r. (Sander Nievergeld – Manager Facilities Services EUROCONTROL/YASK, Albert Lamberigts - Head MUAC Facility EUROCONTROL, Ank Kempees – rayonleider HECTAS, Corine Kerens – Contract Manager Facilities Services EUROCONTROL/YASK Johan Baetsen, regio manager zuid Nederland HECTAS, Harry de Waal, operationeel manager HECTAS.)

Service

Contactpersoon voor de pers:
Marco Smits
Directeur Marketing

Tel: +31 88 0317000
Fax: +31 88 0317001
E. Marco.Smits@hectas.nl

Abonneren op RSS Feed Toevoegen aan favorieten Archief
-