• Onze onderneming
  Alles in orde – dankzij HECTAS

  Alles in orde – dankzij HECTAS

  Op verfrissende, innovatieve en persoonlijke wijze biedt HECTAS slimme en op maat gesneden facilitaire oplossingen. Lees alles over onze rijke geschiedenis, onze missie en principes, onze vestigingen in Europa en onze moedermaatschappij Vorwerk.

 • Branches
  Voor elke branche de juiste oplossing – onmiskenbaar HECTAS

  Voor elke branche de juiste oplossing –
  onmiskenbaar HECTAS

  Met bijna honderd jaar ervaring kent HECTAS als geen ander de primaire processen en prioriteiten van uw bedrijf. Een garantie voor pasklare en zorgeloze oplossingen in de branches zorg, hotels, de levensmiddelensector, het onderwijs en kantoren.

 • Onze diensten
  HECTAS – uw visitekaartj e

  HECTAS – uw visitekaartje

  Met de diensten schoonhouden, handel in hygiëne en multiservices is HECTAS met recht een facilitair dienstverlener in de breedste zin van het woord. HECTAS staat voor persoonlijk maatwerk: nauwgezet op uw situatie afgestemde facilitaire oplossingen. Zo heeft u op facilitair gebied nergens meer omkijken naar.

Nieuws over HECTAS.
Wij houden u graag
op de hoogte.
– 03.07.15

Schoonmaker van het jaar 2015

Ook dit jaar wordt er een verkiezing gehouden voor Schoonmaker van het jaar.

 

Uit het land kwamen diverse aanmeldingen binnen.

We hebben alle aanmeldingen beoordeeld en Ina Smit van regio Drachten is aangemeld om mee te dingen naar de Golden Service Award 2015.

 

Ina voert haar werkzaamheden voor ons uit bij COA Ter Apel en doet dit werk met liefde en passie. Ze is zeer begaan met het wel en wee van de asielzoekers. Naast haar eigen taak begeleidt ze asielzoekers met zelfwerkzaamheid en heeft hierbij veel contact met mensen van verschillende achtergronden. Voor haar is iedereen gelijk en regel=regel. Ina maakt er iedere dag een schoon feestje van.

 

Medio september horen we of Ina genomineerd is.

 

Voor meer informatie over de verkiezing zie: www.goldenserviceaward.nl

Service

Contactpersoon voor de pers:
Marco Smits
Directeur Marketing

Tel: +31 88 0317000
Fax: +31 88 0317001
E. Marco.Smits@hectas.nl

Abonneren op RSS Feed Toevoegen aan favorieten Archief
-