• Onze onderneming
  Alles in orde – dankzij HECTAS

  Alles in orde – dankzij HECTAS

  Op verfrissende, innovatieve en persoonlijke wijze biedt HECTAS slimme en op maat gesneden facilitaire oplossingen. Lees alles over onze rijke geschiedenis, onze missie en principes, onze vestigingen in Europa en onze moedermaatschappij Vorwerk.

 • Branches
  Voor elke branche de juiste oplossing – onmiskenbaar HECTAS

  Voor elke branche de juiste oplossing –
  onmiskenbaar HECTAS

  Met bijna honderd jaar ervaring kent HECTAS als geen ander de primaire processen en prioriteiten van uw bedrijf. Een garantie voor pasklare en zorgeloze oplossingen in de branches zorg, hotels, de levensmiddelensector, het onderwijs en kantoren.

 • Onze diensten
  HECTAS – uw visitekaartj e

  HECTAS – uw visitekaartje

  Met de diensten schoonhouden, handel in hygiëne en multiservices is HECTAS met recht een facilitair dienstverlener in de breedste zin van het woord. HECTAS staat voor persoonlijk maatwerk: nauwgezet op uw situatie afgestemde facilitaire oplossingen. Zo heeft u op facilitair gebied nergens meer omkijken naar.

Nieuws over HECTAS.
Wij houden u graag
op de hoogte.
– 12.01.16

Met ingang van 1 januari jl. is Greg Klaver benoemd tot commercieel directeur van HECTAS Facility Services.

Greg heeft de afgelopen 12 jaar voor Vebego gewerkt, hiervan was hij 7 jaar verantwoordelijk voor National Sales bij Hago, eerst als manager van de afdeling, later als directeur. In de afgelopen 4,5 jaar is Greg als commercieel directeur bij Westerveld werkzaam geweest.

 

Greg Klaver: “HECTAS is een mooie, succesvolle organisatie met een zeer solide basis. Ik kijk er naar uit om een bijdrage te leveren in de realisatie van de ambitieuze ontwikkel- en groeidoelen van HECTAS en aan iedereen zichtbaar te maken hoe mooi dit bedrijf is.”

Greg Klaver neemt hiermee de taken over van Jos Wortelboer die per oktober 2015 jl. de organisatie heeft verlaten.

 

Service

Contactpersoon voor de pers:
Marco Smits
Directeur Marketing

Tel: +31 88 0317000
Fax: +31 88 0317001
E. Marco.Smits@hectas.nl

Abonneren op RSS Feed Toevoegen aan favorieten Archief
-