• Onze onderneming
  Alles in orde – dankzij HECTAS

  Alles in orde – dankzij HECTAS

  Op verfrissende, innovatieve en persoonlijke wijze biedt HECTAS slimme en op maat gesneden facilitaire oplossingen. Lees alles over onze rijke geschiedenis, onze missie en principes, onze vestigingen in Europa en onze moedermaatschappij Vorwerk.

 • Branches
  Voor elke branche de juiste oplossing – onmiskenbaar HECTAS

  Voor elke branche de juiste oplossing –
  onmiskenbaar HECTAS

  Met bijna honderd jaar ervaring kent HECTAS als geen ander de primaire processen en prioriteiten van uw bedrijf. Een garantie voor pasklare en zorgeloze oplossingen in de branches zorg, hotels, de levensmiddelensector, het onderwijs en kantoren.

 • Onze diensten
  HECTAS – uw visitekaartj e

  HECTAS – uw visitekaartje

  Met de diensten schoonhouden, handel in hygiëne en multiservices is HECTAS met recht een facilitair dienstverlener in de breedste zin van het woord. HECTAS staat voor persoonlijk maatwerk: nauwgezet op uw situatie afgestemde facilitaire oplossingen. Zo heeft u op facilitair gebied nergens meer omkijken naar.

Nieuws over HECTAS.
Wij houden u graag
op de hoogte.
– 01.03.16

AEB Amsterdam contracteert HECTAS

 

Sinds 1 februari verzorgt HECTAS Facility Services de schoonmaakwerkzaamheden bij AEB Amsterdam. Met het ondertekenen van het maximaal zeven jaar durende contract door Jeroen de Swart (CEO van AEB), Jaap Pranger (directielid AEB) en Diederik Barten (Algemeen directeur van HECTAS) is de samenwerking ook officieel gestart.

 

Greg Klaver, Commercieel directeur HECTAS :”Wij zijn enorm blij met de komst van AEB als klant. Een bedrijf van deze klasse waar wij industriële schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren, is erg waardevol voor ons! HECTAS is volop actief op de markt van industriële schoonmaak. De gunning van deze aanbesteding is voor ons een bevestiging dat onze specialisatie ook door de markt wordt gezien en gewaardeerd.”

 

Gespecialiseerde schoonmaak

Schoonmaken bij AEB vraagt uiteraard meer dan schoonmaken in een kantooromgeving. Daarom zijn de schoonmaakmedewerkers voorzien van passende materialen, middelen en beschermingsmiddelen. Naast de gebruikelijke machines en materialen zijn zij nu in het bezit van airstreamhelmen, waarmee ze ook in extreem stoffige ruimten goed kunnen ademen. Het schoonmaken in de fabriek kent bijzondere aspecten, bijvoorbeeld het dagelijks reinigen met het centraal stofzuigsysteem en het verwijderen van stof van kranen terwijl je in een harnas hangt!

 

Over AEB Amsterdam

AEB is een duurzaam grondstoffen- en energiebedrijf in de metropoolregio Amsterdam. AEB is sinds 2014 verzelfstandigd, met de gemeente Amsterdam als enig aandeelhouder. Bij AEB werken 400 mensen dagelijks aan een schone samenleving. Van de 1,4 miljoen ton afval die AEB jaarlijks verwerkt, wordt 99% omgezet in grondstoffen en energie. De warmte die bij verbranding van het resterend afval vrijkomt, gebruikt AEB om elektriciteit op te wekken voor 320.000 huishoudens en om via een groeiend stadswarmtenetwerk woningen en bedrijven te verwarmen.

Onze kennis en expertise delen we in samenwerkingsverbanden, nationaal en internationaal. Dit heeft al geleid tot vele innovaties zoals de technologie voor de Hoogrendement Centrale.

 

Service

Contactpersoon voor de pers:
Marco Smits
Directeur Marketing

Tel: +31 88 0317000
Fax: +31 88 0317001
E. Marco.Smits@hectas.nl

Abonneren op RSS Feed Toevoegen aan favorieten Archief
-