• Onze onderneming
  Alles in orde – dankzij HECTAS

  Alles in orde – dankzij HECTAS

  Op verfrissende, innovatieve en persoonlijke wijze biedt HECTAS slimme en op maat gesneden facilitaire oplossingen. Lees alles over onze rijke geschiedenis, onze missie en principes, onze vestigingen in Europa en onze moedermaatschappij Vorwerk.

 • Branches
  Voor elke branche de juiste oplossing – onmiskenbaar HECTAS

  Voor elke branche de juiste oplossing –
  onmiskenbaar HECTAS

  Met bijna honderd jaar ervaring kent HECTAS als geen ander de primaire processen en prioriteiten van uw bedrijf. Een garantie voor pasklare en zorgeloze oplossingen in de branches zorg, hotels, de levensmiddelensector, het onderwijs en kantoren.

 • Onze diensten
  HECTAS – uw visitekaartj e

  HECTAS – uw visitekaartje

  Met de diensten schoonhouden, handel in hygiëne en multiservices is HECTAS met recht een facilitair dienstverlener in de breedste zin van het woord. HECTAS staat voor persoonlijk maatwerk: nauwgezet op uw situatie afgestemde facilitaire oplossingen. Zo heeft u op facilitair gebied nergens meer omkijken naar.

Nieuws over HECTAS.
Wij houden u graag
op de hoogte.
– 01.03.16

Duiven, 26 februari 2016

 

 

Weer vier opdrachtgevers van HECTAS tekenen voor dagschoonmaak

 

De gemeente Kampen, gemeente Overbetuwe, gemeente Amsterdam en Brabant Water, zijn onlangs overgestapt op dagschoonmaak. De overstap is een belangrijke mijlpaal in de uitrol van HECTAS’ nieuwe positionering ‘Met HECTAS meer Mens', waarin dagschoonmaak centraal staat.

 

Dagschoonmaak is veel prettiger en socialer voor de schoonmaakmedewerkers. Hun inzet wordt concreet zichtbaar en de interactie met de gebouwgebruikers bevordert wederzijds begrip. HECTAS is ervan overtuigd dat dagschoonmaak in veel situaties uitstekend past.

 

De vier opdrachtgevers van HECTAS beamen dit. Zij hebben in de praktijk ervaren dat het geen bezwaar is om onder kantoortijd schoonmaakmedewerkers over de vloer te hebben.

 

“De dagschoonmaak bevalt erg goed! De schoonmaakmedewerkers zijn nu zichtbaar en aanspreekbaar. Het is fijn dat er interactie mogelijk is. Onze klanten mogen zien dat hier wordt schoongemaakt”, aldus Brigitte Schepers van de gemeente Kampen. Ook is zij erg te spreken over de scholing die HECTAS haar medewerkers aanbiedt. Voor de start van het dagschoonmaak project hebben alle medewerkers een speciale Hospitality training gevolgd.

 

De vier opdrachtgevers zijn belangrijke partners van HECTAS bij de doorontwikkeling van dagschoonmaak en de zichtbaarheid van het schoonmaakvak. Zij hebben ook de Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend of de intentie om dit op korte termijn te doen.

 

Ook de schoonmaakmedewerkers die op de genoemde projecten overdag werken, zijn het met elkaar eens, ze zouden niet meer terug willen!

 

Representatieve kleding

Met de keuze voor opvallende representatieve kleding en materiaalwagens wil HECTAS ook als werkgever benadrukken dat schoonmaakmedewerkers gezien mogen worden. Dat zij bij uitstek professionals zijn die overdag nog beter tot hun recht komen.

 

Meer weten over onze visie op dagschoonmaak? Neem dan contact op met Marlies Beekhuizen van de afdeling communicatie van HECTAS. Marlies.Beekhuizen@hectas.nl

 

Service

Contactpersoon voor de pers:
Marco Smits
Directeur Marketing

Tel: +31 88 0317000
Fax: +31 88 0317001
E. Marco.Smits@hectas.nl

Abonneren op RSS Feed Toevoegen aan favorieten Archief
-