• Onze onderneming
  Alles in orde – dankzij HECTAS

  Alles in orde – dankzij HECTAS

  Op verfrissende, innovatieve en persoonlijke wijze biedt HECTAS slimme en op maat gesneden facilitaire oplossingen. Lees alles over onze rijke geschiedenis, onze missie en principes, onze vestigingen in Europa en onze moedermaatschappij Vorwerk.

 • Branches
  Voor elke branche de juiste oplossing – onmiskenbaar HECTAS

  Voor elke branche de juiste oplossing –
  onmiskenbaar HECTAS

  Met bijna honderd jaar ervaring kent HECTAS als geen ander de primaire processen en prioriteiten van uw bedrijf. Een garantie voor pasklare en zorgeloze oplossingen in de branches zorg, hotels, de levensmiddelensector, het onderwijs en kantoren.

 • Onze diensten
  HECTAS – uw visitekaartj e

  HECTAS – uw visitekaartje

  Met de diensten schoonhouden, handel in hygiëne en multiservices is HECTAS met recht een facilitair dienstverlener in de breedste zin van het woord. HECTAS staat voor persoonlijk maatwerk: nauwgezet op uw situatie afgestemde facilitaire oplossingen. Zo heeft u op facilitair gebied nergens meer omkijken naar.

Nieuws over HECTAS.
Wij houden u graag
op de hoogte.
Nieuws – 28.10.16

HECTAS Medewerker van het Kwartaal

Yvonne van der Molen

Yvonne van der Molen – HECTAS Medewerker van het Kwartaal

Bijna had Yvonne van der Molen vandaag de ‘voorlichtingsbijeenkomst’ af gezegd. Haar dochtertje van vier was ziek en ze had eigenlijk geen oppas. Wat Yvonne niet wist, er was helemaal geen voorlichtingsbijeenkomst op het werk, haar collega’s stonden haar samen op te wachten voor een grote verrassing. Zij is Medewerker van het Kwartaal geworden!

De verkiezing

Ieder kwartaal, deze keer is het de eerste keer, wordt een medewerker van HECTAS in het zonnetje gezet en wordt hij of zij uitgeroepen tot medewerker van het kwartaal. Een commissie binnen HECTAS gaat de ambulant objectleiders langs om de verhalen op te halen, wie vinden zij dat het verdiend heeft om Medewerker van het Kwartaal te worden?

No-nonsens mentaliteit

De concurrentie was flink! Van alle inzendingen die de commissie kreeg, hebben zij Yvonne uitgekozen om haar enorme doorzettingsvermogen en haar no-nonsens mentaliteit. Ze staat er voor haar collega’s en een stapje harder kan altijd. Zelfs als er thuis vier kinderen zitten weet ze het altijd goed te regelen voor thuis en op het werk. Yvonne is alweer ruim drie jaar werkzaam bij het pand van Wetterskip Fryslân in Leeuwarden, maar hoort al veel langer bij HECTAS. Wij zijn trots op zulke collega’s en blij dat zij er voor HECTAS zijn!

Yvonne: “Ik had dit totaal niet verwacht, wat leuk! Het speldje gaat zo meteen op, dank jullie wel.”

Golden Service Awards

Yvonne heeft niet alleen een bos bloemen, een speldje, de oorkonde en onze enorme waardering gekregen, maar zij is de eerste in rij die voor HECTAS uit zal komen voor de Golden Service Award voor Beste Schoonmaker van Nederland 2017.

 

Service

Contactpersoon voor de pers:
Marco Smits
Directeur Marketing

Tel: +31 88 0317000
Fax: +31 88 0317001
E. Marco.Smits@hectas.nl

Abonneren op RSS Feed Toevoegen aan favorieten Archief
-