• Onze onderneming
  Alles in orde – dankzij HECTAS

  Alles in orde – dankzij HECTAS

  Op verfrissende, innovatieve en persoonlijke wijze biedt HECTAS slimme en op maat gesneden facilitaire oplossingen. Lees alles over onze rijke geschiedenis, onze missie en principes, onze vestigingen in Europa en onze moedermaatschappij Vorwerk.

 • Branches
  Voor elke branche de juiste oplossing – onmiskenbaar HECTAS

  Voor elke branche de juiste oplossing –
  onmiskenbaar HECTAS

  Met bijna honderd jaar ervaring kent HECTAS als geen ander de primaire processen en prioriteiten van uw bedrijf. Een garantie voor pasklare en zorgeloze oplossingen in de branches zorg, hotels, de levensmiddelensector, het onderwijs en kantoren.

 • Onze diensten
  HECTAS – uw visitekaartj e

  HECTAS – uw visitekaartje

  Met de diensten schoonhouden, handel in hygiëne en multiservices is HECTAS met recht een facilitair dienstverlener in de breedste zin van het woord. HECTAS staat voor persoonlijk maatwerk: nauwgezet op uw situatie afgestemde facilitaire oplossingen. Zo heeft u op facilitair gebied nergens meer omkijken naar.

Nieuws over HECTAS.
Wij houden u graag
op de hoogte.
– 02.11.16

Schoonmaak moet je beleven!

De eerste HECTAS Meeloopdag is een feit! Op donderdag 13 oktober verruilden alle stafmedewerkers van HECTAS hun bureaus voor de werkvloer bij één onze opdrachtgevers. Zij staken de handen uit de mouwen om hun collega’s in de uitvoering te ondersteunen bij hun schoonmaaktaken en onze waardering voor hen uit te spreken.

 

Van administratiemedewerker tot salesmanager, van systeembeheerder tot algemeen directeur. Ruim vijftig kantoorcollega’s verlieten hun werkplek om aan de slag te gaan op één van de dertig deelnemende locaties in heel Nederland. De Meeloopdag ontstond als initiatief vanuit de brainstormsessie ‘Met HECTAS meer MENS’. Een interne projectgroep van diverse collega’s pakte het initiatief met veel enthousiasme op. Samen met onze deelnemende opdrachtgevers, de collega’s in de uitvoering en de stafmedewerkers maakten zij van de eerste HECTAS Meeloopdag een groot succes!

 

En dat was leerzaam!

De Meeloopdag was niet alleen leuk en gezellig, maar vooral ook heel leerzaam. De schoonmaakmedewerkers kregen de kans om te laten zien wat het schoonmaakvak bijzonder én uitdagend maakt. Niet alleen door samen met de stafmedewerkers te werken, maar juist ook door persoonlijk contact en het uitwisselen van ervaringen. De collega’s van kantoor kwamen terug met talloze verhalen. Mooie en ontroerende verhalen, bijvoorbeeld over de hechte band en collegialiteit tussen schoonmaakmedewerkers onderling. Maar ook confronterende zaken, zoals collega’s met een lastige thuissituatie of bezuinigingen binnen het team .Door het schoonmaakvak in de praktijk te ervaren en de verbinding tussen onze kantoren en de werkvloer ontstond er wederzijds begrip en onderlinge waardering. Dat is de kracht van de Meeloopdag!

 

Onverwachtse ontmoetingen

Alle stafmedewerkers zijn willekeurig ingedeeld bij een van onze projecten, wat zorgde voor verrassende en bijzondere ervaringen. Een van deze collega’s kwam terecht in een studentenhuis waar de avond voor het bezoek van het schoonmaakteam een feestje was gevierd. Het team kon haar hulp dus goed gebruiken, een ervaring die ze niet snel zal vergeten! Een van de andere collega’s kreeg een schoonmaaktaak in de trappenhallen van een woningstichting. De bevestiging dat dit keihard werken is kwam na een dag zwoegen, toen ze de volgende dag nog met spierpijn aan haar bureau zat.

 

Tijdens de schoonmaakwerkzaamheden kun je zelfs een bekende Nederlander tegen het lijf lopen. Dit overkwam twee collega’s van het hoofdkantoor toen zij op de school waar zij aan het werk waren oud Vitesse-voetballer Theo Janssen ontmoetten. Theo kwam op school voor het 10-minuten gesprek van zijn kinderen, maar maakte ook nog even tijd om op de foto te gaan met onze collega’s!

 

Een blijvend succes

De volgende HECTAS Meeloopdag 2017 staat alweer in onze agenda’s vanwege de enthousiaste reacties van de stafmedewerkers, onze betrokken en keihard werkende collega’s in de uitvoering en van de deelnemende opdrachtgevers. Commercieel directeur van HECTAS Greg Klaver: “Wat een waardevolle dag was dit! Wij vinden het ontzettend belangrijk om in gesprek te blijven en feeling te houden met onze collega’s in de schoonmaak. Zij maken het verschil voor HECTAS bij onze opdrachtgevers en verdienen wat ons betreft alle waardering!”

 

Lijkt het u leuk als onze medewerkers ook bij uw object de handen uit de mouwen steken en uw vaste schoonmaakteam komen ondersteunen? Geef het door aan uw contactpersoon en wie weet tot volgend jaar!

 

Service

Contactpersoon voor de pers:
Marco Smits
Directeur Marketing

Tel: +31 88 0317000
Fax: +31 88 0317001
E. Marco.Smits@hectas.nl

Abonneren op RSS Feed Toevoegen aan favorieten Archief
-