• Onze onderneming
  Alles in orde – dankzij HECTAS

  Alles in orde – dankzij HECTAS

  Op verfrissende, innovatieve en persoonlijke wijze biedt HECTAS slimme en op maat gesneden facilitaire oplossingen. Lees alles over onze rijke geschiedenis, onze missie en principes, onze vestigingen in Europa en onze moedermaatschappij Vorwerk.

 • Branches
  Voor elke branche de juiste oplossing – onmiskenbaar HECTAS

  Voor elke branche de juiste oplossing –
  onmiskenbaar HECTAS

  Met bijna honderd jaar ervaring kent HECTAS als geen ander de primaire processen en prioriteiten van uw bedrijf. Een garantie voor pasklare en zorgeloze oplossingen in de branches zorg, hotels, de levensmiddelensector, het onderwijs en kantoren.

 • Onze diensten
  HECTAS – uw visitekaartj e

  HECTAS – uw visitekaartje

  Met de diensten schoonhouden, handel in hygiëne en multiservices is HECTAS met recht een facilitair dienstverlener in de breedste zin van het woord. HECTAS staat voor persoonlijk maatwerk: nauwgezet op uw situatie afgestemde facilitaire oplossingen. Zo heeft u op facilitair gebied nergens meer omkijken naar.

Nieuws over HECTAS.
Wij houden u graag
op de hoogte.
Nieuws – 16.12.16

PERSBERICHT   Het hoofkwartier Allied Joint Force Command van de NATO in Brunssum start per 1 januari 2017 een facilitaire samenwerking met HECTAS. In de nieuwe overeenkomst levert HECTAS voor het militaire commandocentrum de schoonmaakdienstverlening, sanitaire voorzieningen, glasbewassing en dieptereiniging.

Duiven, 15 december 2016

NATO rekruteert HECTAS Facility Services

 

Het hoofkwartier Allied Joint Force Command van de NATO in Brunssum start per 1 januari 2017 een facilitaire samenwerking met HECTAS. In de nieuwe overeenkomst levert HECTAS voor het militaire commandocentrum de schoonmaakdienstverlening, sanitaire voorzieningen, glasbewassing en dieptereiniging.

 

Het operationele commandocentrum in Brunssum heeft twee hoofdtaken; het ondersteunen van missies in Afghanistan en het standby staan en vroegtijdig reageren bij crises, rampen en andere grote onvoorziene gebeurtenissen. Op het terrein in de Limburgse gemeente werken ruim 1.500 mensen uit binnen- en buitenland.

 

In het aanbestedingstraject was de NATO op zoek naar een professionele schoonmaakdienstverlener en ontzorging op facilitair gebied. Gezocht werd naar een schoonmaakorganisatie die onder alle omstandigheden en veranderende situaties een kwalitatieve dienstverlening kan bieden. HECTAS sloot daar uitstekend bij aan met een flexibele organisatie en de nadruk op kwalitatief management en beleving van de eindgebruiker.

 

Greg Klaver, Commercieel Directeur van HECTAS is zeer gelukkig met de samenwerking met de NATO. “Bij deze opdracht kunnen wij onze expertise en kennis op schoonmaakgebied goed inzetten. In het traject hebben we onze organisatorische kracht gecombineerd met de inzet van een sterke Site Manager die het schoonmaakteam op locatie gaat aansturen. We zijn daardoor echt een partner op niveau voor de NATO. “

 

De overeenkomst met NATO past goed binnen de ambities van HECTAS. “Het NATO-terrein ligt in het hart van Limburg, voor ons een zeer interessant gebied”, vertelt Greg Klaver. “En een complex met ruim 43 gebouwen in een dynamische omgeving, met aanzien in Nederland én Europa maakt dat dit voor ons een schitterende opdracht is.”

 

Over HECTAS

HECTAS is een facilitaire dienstverlener met een rijke historie. In ruim 100 jaar tijd groeiden we uit van een regionaal schoonmaakbedrijf naar een landelijke facilitaire dienstverlener. We combineren de continuïteit en professionaliteit van een landelijk bedrijf met de flexibiliteit en persoonlijke aanpak van een regionale partner. Dat is onze kracht en de solide basis die we onze opdrachtgevers bieden.

Service

Contactpersoon voor de pers:
Marco Smits
Directeur Marketing

Tel: +31 88 0317000
Fax: +31 88 0317001
E. Marco.Smits@hectas.nl

Abonneren op RSS Feed Toevoegen aan favorieten Archief
-