• Onze onderneming
  Alles in orde – dankzij HECTAS

  Alles in orde – dankzij HECTAS

  Op verfrissende, innovatieve en persoonlijke wijze biedt HECTAS slimme en op maat gesneden facilitaire oplossingen. Lees alles over onze rijke geschiedenis, onze missie en principes, onze vestigingen in Europa en onze moedermaatschappij Vorwerk.

 • Branches
  Voor elke branche de juiste oplossing – onmiskenbaar HECTAS

  Voor elke branche de juiste oplossing –
  onmiskenbaar HECTAS

  Met bijna honderd jaar ervaring kent HECTAS als geen ander de primaire processen en prioriteiten van uw bedrijf. Een garantie voor pasklare en zorgeloze oplossingen in de branches zorg, hotels, de levensmiddelensector, het onderwijs en kantoren.

 • Onze diensten
  HECTAS – uw visitekaartj e

  HECTAS – uw visitekaartje

  Met de diensten schoonhouden, handel in hygiëne en multiservices is HECTAS met recht een facilitair dienstverlener in de breedste zin van het woord. HECTAS staat voor persoonlijk maatwerk: nauwgezet op uw situatie afgestemde facilitaire oplossingen. Zo heeft u op facilitair gebied nergens meer omkijken naar.

Nieuws over HECTAS.
Wij houden u graag
op de hoogte.
– 02.02.17

“We dragen de Code Verantwoordelijk Marktgedrag een warm hart toe en dat stralen we uit. De ondertekening van de Code door veertig van onze klanten bevestigt dat nog eens.” Vorig jaar won HECTAS Facility Services de Best Practice Award met de een case bij het COA (Centraal Orgaan opvang Asielzoekers). En ook dit jaar stond HECTAS weer op het podium van de Code Awards-verkiezing. Tijdens Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer op 26 januari nam Greg Klaver, commercieel directeur van HECTAS, de oorkonde voor Beste Code Ambassadeur 2016 in ontvangst.

 

De Code Verantwoordelijk Marktgedrag werd op 21 juni 2011 geïntroduceerd om een einde te maken aan de doorgeschoten marktverhoudingen in de schoonmaak- en glazenwasser branche. Dankzij dit initiatief werkt de branche eerlijker en duurzamer.

 

Samen kansen creëren

“Door actief samen te werken, vormen opdrachtgevers, werkgevers, werknemers en intermediairs in de branche een sterke keten”, benadrukt Greg Klaver. “Met het winnen van de Best Practice Award 2015 hebben we dat zeker ervaren.” HECTAS won de award met haar opdrachtgever COA (Centraal Orgaan opvang Asielzoekers). HECTAS biedt de bewoners van het AZC een betere kans op de arbeidsmarkt door hen een basisvakopleiding Algemeen Schoonmaakonderhoud aan te bieden. Klaver vervolgt: “De titel van onze case luidde: Samen kansen creëren voor de toekomst. Die kans gunnen we iedereen en we blijven ons hiervoor inzetten. Daarom benaderden we vorige jaar HECTAS-breed klanten – van groot tot klein en van noord tot zuid – om hen te enthousiasmeren ook de schoonmaakcode te ondertekenen.”

 

Versterken keten

HECTAS slaagde erin om de keten tussen opdrachtgevers, werkgevers, werknemers en intermediairs te versterken en 40 bedrijven en organisaties toe te voegen aan de Code. “Diverse gemeenten, Het Nederlandse Rode Kruis, Vitens, Eurocontrol, Johannus Orgelbouw; de meest uiteenlopende bedrijven en organisaties ondertekenden de Code Verantwoordelijk Marktgedrag”, vertelt Klaver. “Daar zijn we natuurlijk zeer trots op en blij mee, want het leverde mooie reacties op. Door de ondertekeningen groeit het besef dat samenwerken meer is dan een schoonmaker inhuren en dat is precies wat we willen bereiken.”

 

-2-

 

Ambassadeur blijven

Klaver tot slot: “De betrokkenheid van onze eigen medewerkers bij de Code Verantwoordelijk Marktgedrag is groot, want collega’s uit alle lagen van ons bedrijf droegen suggesties voor ondertekenaars aan. Het leeft dus enorm en dat houden we vast! We waren, zijn én blijven met overtuiging en inzet ambassadeur van de Code!”

 

Over HECTAS

HECTAS is een landelijke facilitaire dienstverlener met een rijke historie. Vanuit onze overtuiging ‘Met HECTAS meer MENS’ zetten we ons al jaren in voor een betere positie van onze medewerkers. Vanuit de Code Verantwoordelijk Marktgedrag werken we actief aan een duurzame én sociale samenwerking met onze opdrachtgevers en treden we op als partner in de keten. Want met tevreden medewerkers en partners waarmee we samenwerken op basis van wederzijds respect zorgen we dagelijks voor de beste dienstverlening, daar zijn we van overtuigd.

 

Sinds de introductie van de code op 21 juni 2011 hebben meer dan 740 organisaties deze onderschreven. Voor een volledig overzicht: www.codeverantwoordelijkmarktgedrag.nl/ondertekenaars/

 

Service

Contactpersoon voor de pers:
Marco Smits
Directeur Marketing

Tel: +31 88 0317000
Fax: +31 88 0317001
E. Marco.Smits@hectas.nl

Abonneren op RSS Feed Toevoegen aan favorieten Archief
-