• Onze onderneming
  Alles in orde – dankzij HECTAS

  Alles in orde – dankzij HECTAS

  Op verfrissende, innovatieve en persoonlijke wijze biedt HECTAS slimme en op maat gesneden facilitaire oplossingen. Lees alles over onze rijke geschiedenis, onze missie en principes, onze vestigingen in Europa en onze moedermaatschappij Vorwerk.

 • Branches
  Voor elke branche de juiste oplossing – onmiskenbaar HECTAS

  Voor elke branche de juiste oplossing –
  onmiskenbaar HECTAS

  Met bijna honderd jaar ervaring kent HECTAS als geen ander de primaire processen en prioriteiten van uw bedrijf. Een garantie voor pasklare en zorgeloze oplossingen in de branches zorg, hotels, de levensmiddelensector, het onderwijs en kantoren.

 • Onze diensten
  HECTAS – uw visitekaartj e

  HECTAS – uw visitekaartje

  Met de diensten schoonhouden, handel in hygiëne en multiservices is HECTAS met recht een facilitair dienstverlener in de breedste zin van het woord. HECTAS staat voor persoonlijk maatwerk: nauwgezet op uw situatie afgestemde facilitaire oplossingen. Zo heeft u op facilitair gebied nergens meer omkijken naar.

Nieuws over HECTAS.
Wij houden u graag
op de hoogte.
– 20.03.17

Nietsvermoedend komt er een clubje HECTAS collega’s aangelopen, zij zijn net klaar met het schoonmaken van Het Omnibus, een prachtige nieuw schoolgebouw in Arnhem Schuytgraaf. Allemaal dachten ze van elkaar dat een van hen misschien wel zoveel jaar bij de zaak was. Maar nee, we waren daar met een hele andere reden!

Terwijl iedereen een kopje koffie heeft, neemt Regiomanager Max Snoeren het woord en vertelt iedereen waarom we daar zijn. Onze Brigitte van Leur is dit kwartaal gekozen tot Beste HECTAS Schoonmaker – Regio Oost Nederland.

In de schijnwerpers

Ook ditmaal had de commissie weer een flinke kluif aan de vele mooie nominaties en de redenen waarom juist die persoon de beste was. Veel gehoord is dat zij altijd op die persoon kunnen rekenen. Brigitte staat voor dag en dauw op, werkt hard op de werkvloer om alles weer te laten blinken, een fijne collega die voor iedereen klaar staat en gaat daarna thuis nog even door. Zij zorgt ook voor het huishouden van haar tante die door ernstige en meervoudige hart- en herseninfarcten in een rolstoel terecht is gekomen. Dit alles om haar nichtjes te kunnen ontlasten en hen een normale jeugd te gunnen. Dat is mooi toch!

Brigitte: “Ik sta helemaal niet graag in de schijnwerpers, maar dit vind ik echt heel erg leuk. Zo fijn om die waardering te krijgen! Je weet het wel dat ze je waarderen, maar als je het dan ook zo te horen krijgt is dat wel heel erg speciaal.”

Golden Service Awards

Brigitte heeft niet alleen een bos bloemen, een speldje, de oorkonde en onze enorme waardering gekregen, maar zij gaat namens HECTAS naar de Golden Service Award voor Beste Schoonmaker van Nederland 2017.

De verkiezing

Ieder kwartaal wordt een medewerker van HECTAS in het zonnetje gezet en wordt hij of zij uitgeroepen tot medewerker van het kwartaal. Een commissie binnen HECTAS gaat de organisatie langs om de verhalen op te halen, wie vinden zij dat het verdiend heeft om Medewerker van het Kwartaal te worden?

 

Bestanden:

Service

Contactpersoon voor de pers:
Marco Smits
Directeur Marketing

Tel: +31 88 0317000
Fax: +31 88 0317001
E. Marco.Smits@hectas.nl

Abonneren op RSS Feed Toevoegen aan favorieten Archief
-