• Onze onderneming
  • Branches
  • Onze diensten
Facilitaire dienstverlener: Schoonhouden, Handel in hygiëne, Multiservices

               Services op maat

Cleaning en Full Service van HECTAS: Meer dan alleen schoonmaak .

Wij bij HECTAS zijn niet alleen specialist op het gebied van schoonmaak maar ook op het gebied van multiservices. Wat de Cleaning Service en Full Service van HECTAS voor u kann betekenen vindt u op deze site. 


Cleaning Service HECTAS

Schoonmaken is onze passie. Wij zorgen in onder meer kantoren, scholen, zorginstellingen, industrie en de food-sector voor hygiënisch schone ruimtes. Daarbij houden wij altijd rekening met uw behoeftes en wensen. Bij HECTAS Cleaning Service kunt u kiezen tussen 4 verschillende concepten (Basis, Plus, Full Support & Green Cleaning). Het gekozen concept nemen wij als startpunt voor uw individueel concept. Vervolgens stelt u samen met één van onze medewerkers een eigen programma samen. U betaalt niet voor schoonmaakhandelingen die u niet nodig heeft. Wij zorgen voor de schoonmaak die ideaal bij uw bedrijf past. U geeft aan wat u wilt en wij voeren het voor u uit. Geen enkel probleem bij schoonmaakbedrijf HECTAS. Wij doen alles voor een perfect schoon resultaat. Goed organiseren en effectief schoonmaken: het is ons op het lijf geschreven. Schoonmaak met systeem.

Full Service HECTAS

Wij bij HECTAS hebben verstand van schoonmaken. Als expert op het gebied zorgen wij elke dag opnieuw voor schone ruimtes. Maar wij kunnen nog veel meer voor u betekenen. Samen met selecte partners kunnen wij al uw facilitaire taken uitvoeren: schoonmaak, catering, beveiliging, afvalmanagement en meer. HECTAS Full Service noemen wij dat. Het is een uniek concept waarin al onze bedrijfsonderdelen, onze partners en onze leveranciers optimaal samenwerken. Ieder van onze partners is natuurlijk specialist op haar gebied en samen zorgen wij voor het maximale resultaat. Synergie onder leiding van schoonmaakbedrijf HECTAS. Alles in één hand dus. Wij zorgen ervoor dat u uw handen vrij hebt voor de belangrijke zaken.

Ons doel: een tevreden klant die zich niet druk hoeft te maken om het facilitair beheer van zijn organisatie. Door HECTAS Full Service bespaart u niet alleen veel tijd en geld. Afhankelijk van uw wensen kunt u met HECTAS Full Service tot maar liefst 10 % van de kosten besparen dan wanneer u alle facilitaire diensten apart zou uitbesteden. HECTAS Full Service betekent voor u dus kostenefficiency en facilitaire oplossingen op maat.

Green Cleaning Brochure

Duurzaam schoonmaakonderhoud
- ecologisch, economisch en
ergonomisch waardevol