Dichtbij, professioneel schoonmaakonderhoud, glasbewassing, specialistische reiniging
Ook in de regio Zuid Nederland zijn
wij u graag van dienst.

Wij geven u ruimte om te ondernemen.

In uw regio op zoek naar oplossingen voor schoonmaakonderhoud en overige facilitaire zaken? Dan denkt u waarschijnlijk: "daar hebben wij geen groot schoonmaakbedrijf voor nodig".

Klinkt logisch, maar het is allesbehalve waar.

Want onze grootte maakt ons nou juist zo betrouwbaar. En met een vestiging in Veldhoven zijn we bovendien altijd dichtbij, waardoor u bent verzekerd van een persoonlijke aanspreekpartner.

Maar er zijn meer redenen om te kiezen voor schoonmaakbedrijf HECTAS in de regio Zuid Nederland. Een ervaren, flexibel en uitstekend geschoold team bijvoorbeeld. Of onze transparante prijsstelling. Daarnaast - en dat kan heel handig zijn - heeft HECTAS een buitengewoon uitgebreid dienstenpakket. Bent u op zoek naar een betrouwbare schoonmaker? Prima, dat is onze kerncompetentie. Maar wij bieden nog veel meer. Bijvoorbeeld wanneer lamellen, deurmatten of tapijten grondig gereinigd moeten worden. Als er een verbouwing of renovatie aankomt. Of als u een feestje geeft. Maar ook: als er sneeuw geruimd moet worden. En dat is niet alles: net zo makkelijk verzorgen wij gediplomeerd bewakingspersoneel, een uitstekende cateraar, uw interieurbeplanting of nemen wij uw afvalbeheer uit handen. De mogelijkheden zijn legio. Wel zo handig, voor als het nodig is.

Met de nadruk op het laatste. Want professionaliteit speelt bij schoonmaakbedrijf HECTAS een bepalende rol. Wij bieden alleen wat u werkelijk nodig heeft: perfect op uw situatie afgestemde, overtuigende en betrouwbare facilitaire oplossingen. Ongeacht grootte of branche. Zodat u zich op uw bedrijf kunt concentreren zonder om te hoeven kijken naar het facilitaire gebeuren.

Kies ook voor HECTAS schoonmaakonderhoud in Zuid Nederland. Met bijna honderd jaar ervaring kennen en begrijpen wij de wensen en behoeften van iedere onderneming.

Bent u ge√Įnteresseerd? De aanspreekpartners van schoonmaakbedrijf HECTAS in Zuid Nederland staan u bijzonder graag te woord.